Dell Brasilien Landsholdstrøje Alberto

Dell Brasilien Landsholdstrøje Alberto

e penge hos en anden klub Fden 15 december 1995


'Jeg blev holdt fangenskab i min klub', husker Bosman, 51, af sit livs vendepunkt i 1990. 'Jeg var i slutningen af ​​min kontrakt med Liège. De tilbød mig en ny kontrakt, der var værd fire gange mindre England vm trøje end den forrige, og at sælge mig til Dunkerque, de krævede fire gange den pris, de købte mig på. Med andre ord troede de, at jeg var blevet fire gange bedre, hvis jeg ville forlade og fire gange værre, hvis jeg ønskede at underskrive igen for dem.
'Jeg accepterede ikke denne procedure, som jeg fandt fuldstændig ulovlig. Jeg blev suspenderet af den belgiske forbund, fordi jeg ikke ønskede at underskrive. Men hvis jeg ikke re-signere, tilhørte jeg stadig Liège, og jeg accepterede ikke dette. Jeg savnede en chance for at tjene meget flere penge hos en anden klub. '
Brasilien landsholdstrøje
Før den 15. december 1995 var fodboldlandskabet i Europa uforligneligt i dag. Det var en anden æra, kun tre år efter dannelsen af ​​Premier League og med tv-abonnementer endnu for at ramme boomtiderne. Der var kvoter på antallet af udenlandske spillere et engelsk hold kunne markere i en Champions League kamp. Uefa regler gav mulighed for op til tre i et hold, med to 'assimilerede' medlemmer, der havde udviklet sig gennem en klubs ungdomsopbygning. I 1994 indebar begrænsningerne Alex Ferguson erstattet Peter Schmeichel i mål med Gary Walsh, og Manchester United tabte 4-0 til Barcelona.
Før 1995 kunne en out-of-contract-spiller ikke bare forlade en klub. En gratis overførsel skulle tildeles eller en anden klubs gebyr accepteres. En spiller kunne ikke afvikle en kontrakt for at afstå for ingenting, og helt sikkert ikke underskrive en kontrakt forud for kontrakt med en rival, hvis de havde mindre end seks måneder tilbage på en eksisterende aftale. URL del sitio web:

971 504 031

Carretera de Sineu km 1,2
Inca
jasastre_alvarez@hotmail.com