Ira  MurrayYc

Ira MurrayYc

så langt som kvartfinalen var det fortsatt
Som sådan har Colombia sitt eget ønske om rettferdighet. De mottok mye kritikk fra den kampen, og det gjenspeiler og fordyper gnisten av denne vm landslagsdrakt 2018 turneringen at de er trukket i gruppeplassen med Brasil.
Det gir også Jose Pekermans lag en tidlig sjanse til å gjenopprette sin vilje til å vinne denne turneringen. Fordi så historisk som deres VM ble gitt, var det første gang Colombia hadde så langt som kvartfinalen, var det fortsatt følelsen de kunne ha gått videre.
Det er Dungas gode evne som trener, og det kan ses i hans mantra.
Wonderen er imidlertid om den sanne kostnaden av verdensmesterskapet ennå ikke er oppdaget. Kjernen til laget forblir, og spørsmålet er om du virkelig kan bølge bort de mentale effektene av et så vesentlig nederlag så lett. Utfordringen kommer når de faktisk går bak et godt godt lag, vm landslagsdrakt 2018 noe som skjedde mot tyskerne.
Selvfølgelig skjedde det ikke i et vakuum, og den eksakte skalaen av Brasilias følelsesmessige implosjon var nesten den nøyaktige inverse reaksjonen mot eksplosjonen av sinne over Neymars skade i kvartfinalen mot Colombia. Denne hendelsen gjorde ikke Skje i et vakuum heller, skjønt, og var en indirekte konsekvens av den slitende tilnærmingen brasilianerne selv tok for å prøve å stoppe James Rodriguez i den kampen. URL del sitio web:

971 504 031

Carretera de Sineu km 1,2
Inca
jasastre_alvarez@hotmail.com