Ville Bare Tage Den Derfra Facebooktre Fi   Intet Pres Så ... Mané Er Opmærksom På Stjernekraften Hans Holdkammerat Besidder Og Fortæller Guardian: 'Mo Er Den Perfekte Gentleman, Og Det Er Ikke Kun For Klubben.

Ville Bare Tage Den Derfra Facebooktre Fi Intet Pres Så ... Mané Er Opmærksom På Stjernekraften Hans Holdkammerat Besidder Og Fortæller Guardian: 'Mo Er Den Perfekte Gentleman, Og Det Er Ikke Kun For Klubben.

ville bare tage den derfra Facebooktre fi


Intet pres så ... Mané er opmærksom på stjernekraften hans holdkammerat besidder og fortæller Guardian: 'Mo er den perfekte gentleman, og det er ikke kun for klubben. Jeg ved, at jeg betyder Spanien vm trøje meget for folk derhjemme [i Senegal], men du skal se de reaktioner, han får fra egypterne, når vi selv rejser til spil. '
Den indflydelse Salah har på selv Mané er åbenlyst. Så vivacious som Mané kan være, fra det øjeblik parret blev til udmærkelseslokalet, til pressekonferencen, var Salah tydeligvis den ansvarlige mand. Når der var et besværligt spørgsmål, ville Mané se til egyptenen, hvem ville bare tage den derfra.
Spanien vm trøje
  Facebook
  De tre finalister, fra venstre mod højre, Sadio Mané, Mohamed Salah og Pierre-Emerick Aubameyang, står på scenen. Foto: Cristina Aldehuela / AFP / Getty Images
'Jeg respekterer ham meget,' sagde Mané. 'Og det er ikke bare mig; du kan også spørge mine medspillere. Mange fodboldspillere har flere personligheder. Mo er ikke sådan. Han er virkelig religiøs. Han elsker virkelig mennesker. Og det faktum at han er en god fodboldspiller gør det endnu bedre. '
Timer senere vil Salah beskrive sin anerkendelse som en 'drøm, der er sandt', og siger, at han og Mané var 'virkelig ser frem til at være her i Accra'.
Mange mennesker, der var forbundet med Liverpool, var ikke glade for at duoen havde fået tilladelse til at lave 6 500 km rundtur, især med det lille spørgsmål om et Merseyside FA Cup derby en dag væk.
'Jeg er ikke sikker på, hvordan fans kan være sur på beslutningen, da vores træner selv gav os sin velsignelse for længe siden,' sagde Salah. URL del sitio web:

971 504 031

Carretera de Sineu km 1,2
Inca
jasastre_alvarez@hotmail.com